Гласање од публика

Информации околу гласање:

  • „Гласањето е отворено до 25ти септември 2018, 23:59 . Од 9те видеа изберете ги вашите три фаворити.“

Како се гласа:

ПРВ ЧЕКОР

Разгледајте ги видеата на сите полуфиналисти и внесете ги вашите три фаворити во гласачкото сандаче.

Мора да внесете три фаворити за да продолжите понатаму со гласањето.

ВТОР ЧЕКОР

Регистрирајте се со еден клик! Ова може да го направите со ваш личен профил на социјален медиум (пр. Фејсбук).

Регистрацијата е задолжителна доколку сакате да гласате. Може да гласате само еднаш.

ТРЕТ ЧЕКОР

Споделете со вашите пријатели за кого сте гласале или јавете се/пратете порака на тимот за којшто сте гласале.

Вашиот глас веќе е валиден, а оваа информација може да ја споделите со тимот и со вашите пријатели.

Sorry, but there aren't any projects posted yet!