• Imash Talent

  youtube

  Имаш талент е freelance веб платформа на која младите ќе можат да го искористат својот талент, да помогнат на некој и притоа да заработуваат пари.
  Imas Talent is a freelance web platform on which young people can use their talent, can help others while making income.

2 Comments

 1. Viktor Kitanovski says: September 10, 2019 at 8:48 pmReply

  Alal da vi e. Bravos

 2. Henrik Travnik says: September 11, 2019 at 12:24 amReply

  Дефинитивно фаворити и ми е мило што мојот глас го давам на овој проект со оглед на тоа што на многумина им ја олеснува работата и им се овозможува финансиска независност и поддршка. Секоја чест за Никица и Елена. Гушки и само напред !!!